Advertisement

Ilouutisia! KuPSin Eurooppa-liigan ratkaisuottelu näkyy suorana lähetyksenä Jim-kanavalta

KuPS pelaa tänään paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, kun joukkue haastaa vieraskentällä Romanian suurseura CFR Clujin.

Ottelu on yksi isoimmista peleistä, joissa suomalainen seurajoukkue on tämän vuosituhannen aikana pelannut. HJK on toistaiseksi ainut suomalaisjoukkue historian saatossa, joka on pelannut Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Se korostaa sitä, kuinka isoista asioista KuPS tänä iltana pelaa.

Ottelun televisiointioikeuksien kanssa oli pitkään ongelmia, mutta vain tunteja ennen ottelun alkua sateli ilouutisia suomalaisille jalkapallon ystäville.

Nelonen nimittäin pääsi ratkaisuun ottelun televisiointioikeuksien hankinnasta ja CFR Clujin ja KuPSin välinen ottelu näkyy Ruutu-palvelun lisäksi suorana myös Jim-kanavalta!

Lähetys ottelusta alkaa Jimillä kello 18.20, ja itse ottelu potkaistaan käyntiin kymmenen minuuttia myöhemmin, 18.30.

Näin lunastat KuPSin voitolle 100.00 kertoimen:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Saat korotetun 100.00 kertoimen KuPSin voitolle CFR Cluj:ia vastaan. Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.