Advertisement

Ings loukkasi polvensa Aston Villa -voitossa – Hasenhüttl huolissaan tähtihyökkääjänsä tilanteesta

Päivän ensimmäinen ottelu tarjosi suurta draamaa, kun Southampton ryösti pisteet Aston Villan vieraana maalein 3-4. Ottelun hahmo oli James Ward-Prowse, joka osui kahdesti vapaapotkusta ja tarjoili syötön Jannik Vestergaardin avausmaaliin.

Soton karkasi ottelussa jo 0-4-johtoon Danny Ingsin maalilla, mutta kotijoukkue laittoi vieraat koville. Tyrone Mings aloitti talkoot kavennuksella ja ottelun lisäajalla Ollie Watkins sekä Jack Grealish toivat kotijoukkueen jo maalin päähän. Vieraat selvisivät kuitenkin säikähdyksellä, kun erotuomarin vihellys sinetöi päätöslukemat.

Ottelu ei voiton takia ollut pelkkää riemujuhlaa Southamptonille. Vieraiden talismaani ja maalinsylkijä Danny Ings nimittäin satutti polveaan ja joutui tulemaan vaihtoon viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Kauden aikana viidesti maalipuiden väliin osunut Ings taittoi polvensa yli laskeutuessaan Trezeguetin kanssa käydyn kaksinkamppailun jälkeen maahan.

Soton-luotsi Ralph Hasenhüttl kommentoi hyökkääjän tilannetta Sky Sportsin haastattelussa pelin jälkeen. Itävaltalainen pelkää pahinta.

”Danny loukkasi polvensa, mutta toivomme, ettei se ole mitään liian vakavaa. Se ei kuitenkaan näyttänyt hyvältä tapahtuma-aikaan.”

”Hän taittoi polvensa yli tilanteessa, mikä on aina vaarallista. Hän myöskin huusi heti ‘minun polveni, minun polveni’. Hän menee huomenna kuvauttamaan polvensa.”

Southamptonin upea lennon pääarkkitehtina toimineen Ingsin menettäminen olisi iso kolaus joukkueelle. Southampton nousi voitollaan sarjataulukon kolmanneksi.