Advertisement

Inter antoi potkut managerilleen – Conte tilalle jo tänään?

Italian Serie A:ssa tällä kaudella neljänneksi sijoittunut milanolaisseura Internazionale on antanut potkut päävalmentajalleen Luciano Spallettille. Inter tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”FC Internazionale Milano voi vahvistaa, että Luciano Spalletti ei ole enää edustusjoukkueen päävalmentaja”, tiedotteessa sanottiin. ”Seura haluaa kiittää Spallettia hänen työstään ja yhdessä saavutetuista tuloksista.”

Spalletti tuli Interin valmentajaksi kesällä 2017. Hän onnistui johdattamaan Interin molemmilla kausillaan neljänneksi liigassa. Spallettin ensimmäisen kauden jälkeen saavutettu Mestarien liigan paikka oli seuran ensimmäinen kuuteen vuoteen.


Tämän kauden Mestarien liigassa Inter joutui kovaan lohkoon ja jäi kolmanneksi Tottenham Hotspurin sekä Barcelonan jälkeen. Eurooppa-liigan pudotuspeleissä se onnistui pudottamaan Rapid Wienin helposti. 16 parhaan joukossa Eintracht Frankfurt oli kuitenkin vahvempi yhteismaalein 1-0.

Spallettin seuraajan on laajalti raportoitu olevan Antonio Conte, joka on pitänyt välivuoden saatuaan potkut Chelsean managerin pestistä. Interin virallinen tiedote nimityksestä saattaa hyvinkin tulla jo saman päivän aikana.

Mediassa on jo raportoitu Conten katsoneen ensimmäiset hankintansakin Interin managerina valmiiksi. Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku sekä Chelsean laitapelaaja Victor Moses ovat hänen hankintalistansa kärkipäässä.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!