Advertisement

Inter haluaa Lukakun, Lukaku haluaa Interiin – Manchester Unitedilla korvaaja jo katsottuna

Siirtohuhujen kohteena olevan United-hyökkääjä Romelu Lukakun agentti Federico Pastorello on vahvistanut Interin kiinnostuksen belgialaishyökkääjästä.

Lukaku on pelannut viimeiset kaksi kautta Unitedin riveissä, mutta järkälemäisen hyökkääjän peliaika väheni merkittävästi Ole Gunnar Solskjaerin saavuttua manchesterilaisseuran peräsimeen viime vuoden joulukuussa.

Belgialaishyökkääjä totesi jo keväällä haluavansa pelata jonain päivänä Italiassa ja viimeisten huhujen mukaan Lukaku on halukas siirtymään saapasmaahan jo tämän kesän siirtoikkunan aikana.


Pastorello oli tiistaina Milanossa tapaamassa Interin seurajohtoa.

“He ovat julkisesti ilmaissut suunnitelmansa ja halunsa. Katsotaan mitä tapahtuu”, Pastorello sanoi.

“Lukaku olisi Interille unelmahankinta. Vaikea toteuttaa, mutta uskon, että mikään ei ole mahdotonta. Inter yrittää kovasti ja se ei ole mahdotonta.”

Manchester United on asettanut Lukakulle 75 miljoonan punnan hintalapun, joka vaikeuttaa siirron toteutumista. Mikäli Lukaku lähtee, on manchesterilaisseuralla jo korvaaja katsottuna.

France Footballin mukaan United olisi valmis maksamaan Sevillan ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedderin 40 miljoonan euron ulosostohinnan. 28-vuotias Ben Yedder pelasi viime kaudella uransa tehokkaimman kauden, kun hän viimeisteli kaikki kilpailut mukaanlukien 54 ottelussa huimat 30 maalia.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!