Advertisement

Inter Milan haluaa Romelu Lukakun hinnalla millä hyvänsä – Tarjoaa Unitedille rahaa sekä luottopelaajansa

Entisen Chelsea-luotsi Antonio Conten pesti Inter Milaniin on julkistusta vaille valmis. Serie A:n päätöskierros pelataan tulevana viikonloppuna, joten pestin virallinen julkistus tapahtunee heti ensi viikon alussa.

Usean eri lähteen mukaan Conte on jo suunnitellut hankintoja milanolaisseuraan ja italialaisen ykköstavoitteena pidetään Manchester Unitedin belgialaishyökkääjä Romelu Lukakua.

Lukakun peliaika väheni merkittävästi, kun Ole Gunnar Solskjaer saapui manchesterilaisjoukkueen manageriksi joulukuussa. Unitedin oma kasvatti Marcus Rashford meni nokkimisjärjestyksessä edelle, eikä belgialainen saanut peliaikaa enää toivotusti. Lukaku teki kauden aikana yhteensä vain 15 maalia, eli peräti 12 vähemmän kuin mitä ensimmäisellä United-kaudellaan. Lukaku sanoi myös itse keväällä, että hän haluaisi tulevaisuudessa pelata Italiassa.


Gazzetta dello Sportin mukaan Inter on lähestymässä Manchester Unitedia tarjouksella, joka sisältäisi 30 miljoonaa sekä laitahyökkääjä Ivan Perisicin. Perisic oli jo viime kesänä vahvasti yhdistettynä manchesterilaisseuraan, joten kyseinen kauppa saattaa hyvinkin toteutua. Iso kysymysmerkki on kuitenkin se, sopiiko kroatialaispelaaja Solskjaerin suunnitelmiin. Perisic täytti hiljattain 30 vuotta, joten mistään nuoresta pelaajasta ei ole enää kyse.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!