Advertisement

Inter Milan kiinnostunut Manchester Unitedin Mkhitaryanista

Manchester Unitedin Armenialainen keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitaryan on loistavan kauden alun jälkeen pudonnut vaihtopenkille tai jopa ajoittain kokoonpanon ulkopuolelle. Syyksi seuran manageri Jose Mourinho on kertonut pelaajan heikot otteet kentällä. Armenialainen itse ei ole tämän hetkiseen tilanteeseen myöskään tyytyväinen vaan haluaa pelata säännöllisesti. Mkhitaryan ei ole ollut joukkueensa avauskokoonpanossa Marraskuun viidennen päivän jälkeen, jolloin seura hävisi tärkeän ottelun Chelsealle. Armenialainen pelasi kuitenkin joukkueen edellisessä 2-2 tasapeliin päättyneessä ottelussa koko toisen puoliajan.

Italian suurseura Inter Milan seuraakin mielenkiinnolla Mkhitaryanin tilannetta ja olisi kiinnostunut hankkimaan pelaajan joukkueeseensa tammikuun siirtoikkunan auetessa.

Sky Sports Italian mukaan Inter on kiinnostunut Armenialaisen lisäksi myös Barcelonan laiturista Gerard Deulofeusta sekä PSG:n Javier Pastoresta. Deulofeu ei ole pelannut katalonialaisseurassa marraskuun jälkeen ja ex-Everton pelaajan vähäinen peliaika viittaa siihen, että tämä ei kuulu seuran managerin Ernesto Valverden suunnitelmiin.

Inter taistelee tiukasti Serie A:n mestaruudesta ja kaipaa riveihinsä kipeästi lisää vahvistuksia. Inter on tällä hetkellä kolmantena kahdeksan pistettä sarjaa johtavan Napolin perässä, mutta sillä on ottelu vähemmän pelattuna. Sarjan toisena majaileva Juventus on toistaiseksi neljän pisteen päässä.