Advertisement

Inter Milan kiinnostunut Ndombelesta – Tottenham ei kuitenkaan halua päästää irti ennätysostoksestaan

Inter Milan on ilmaissut kiinnostuksensa Tottenhamin ranskalaiskeskikenttä Tanguy Ndombelea kohtaan. Chelsean ex-manageri Antonio Conte haluaa tarjota Spurs-flopille uuden mahdollisuuden Serie A:ssa, ja Inter onkin ollut yhteydessä Tottenhamiin siirron tiimoilta. Inter olisi valmis tarjoamaan vaihdossa Mourinhon kiinnostuksen kohteina olevia pelaajia kuten Marcelo Brozovicia, Ivan Perisiciä sekä Milan Skriniaria.

Seuran 63 miljoonan punnan ennätysostoksella on ollut vaikeuksia sopeutua Valioliigan vauhtiin, mutta Spurs uskoo pelaajan nostavan tasoaan vaikean alun jälkeen. Mourinhon mukaan Spurs haluaa uskoa 23-vuotiaan keskikentän kanssa saman kaltaiseen tarinaan kuin Heung-min Sonin ja Moussa Sissokon kohdalla.

Sissoko kommentoikin The Guardianille aikaisemmin olevansa luottavainen joukkuekaverinsa suhteen.

”Ehkä, koska olen hänelle kuin isoveli täällä, olen hyvä esimerkki siitä, ettei asiat mene hienosti alusta asti. Tanguyn ensimmäinen kausi ei ole ollut helppo monien syiden takia, mutta puhun hänelle asiasta lähes joka päivä. Pelaan hänen kanssaan myös maajoukkueessa, joten tunnen hänet hyvin.”

”Kerron hänelle, että hänen pitää pysyä rauhallisena, jatkaa jokapäiväistä työntekoa joukkueen mukana, niin hänen aikansa koittaa vielä. Olen satavarma, että hän tulee menestymään ennen pitkään tässä seurassa.”

Ndombelen ensimmäinen kausi on ollut vaikea Valioliigassa. Hän aloitti pirteästi kauden ensimmäisissä otteluissa, mutta alkukauden loukkaantumisten jälkeen pelaajan esitykset ovat olleet heikkoja. Ndombele esiintyikin kauden uudelleenkäynnistymisen jälkeen vain kahteen otteeseen kentällä. Molemmilla kerroilla hän tuli vaihdosta sisään.

Ranskalaisen on kerrottu haluavan pois seurasta heikon kauden jälkeen, mutta Jose Mourinho uskoo ranskalaisen kykenevän parempiin otteisiin tulevaisuudessa.