Advertisement

Iso hätä yllätti Spurs-tähden kesken huippuottelun – julkaisi Instagramissa pelin jälkeen hulvattoman kuvan!

Tottenham raivasi tiensä ensimmäisenä joukkueena Liigacupin puolivälieriin kaadettuaan tiistai-iltana kotikentällään Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen (1-1, 5-4 rp.).

Vaikka itse pelikin oli mielenkiintoinen, ottelun jälkeen ei ole juuri muusta puhuttu kuin Tottenham-pelaaja Eric Dierin vessakäynnistä kesken ottelun.

Tottenham oli ottelussa vartti ennen päätösvihellystä tappioasemassa, kun Dier yhtäkkiä jätti joukkueensa vajaamiehiseksi ja juoksi täyttä häkää pukusuojiin. Spurs-manageri Jose Mourinho ryntäsi Dierin perässä pukukoppikäytävälle nopeuttaakseen englantilaispelaajan tarpeiden tekemistä.

Dier kertoi ottelun jälkeen kärsineensä vatsakrampeista, joiden takia hänen oli pakko juosta wc-pöntölle kesken ottelun.

– Pelattuani sunnuntaina ja sitten tänään, se ei ollut helppoa. Ehkä se oli yksi syy, miksi minun piti juosta kentältä ottelun loppupuoliskolla, Dier sanoi.

– Hän [Mourinho] ei ollut tyytyväinen, mutta en voinut tehdä asialle oikeastaan mitään. Luonto kutsui!

Dierin ja muun Tottenham-miehistön oli ottelun tauottua helppo nauraa tapahtuneelle, sillä joukkue oli kaikista vaikeuksista huolimatta raivannut tiensä jatkoon. Dier valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, ja hän latasi ottelun jälkeen Instagram-tililleen hulvattoman kuvan, jossa parhaalle pelaajalle jaettu pysti on asetettu wc-pöntön päälle wc-paperin kera. Kuvassa näkyy myös lattialla yksi wc-paperirulla, joka lienee peruja Dierin kiireellisestä wc-käynnistä.

https://www.instagram.com/p/CFvEreDhmm3/?igshid=1uizpibk773c9