Advertisement

Italialaisjätti Emerson Palmierin perässä – Juventus tarjonnut 25 miljoonaa puntaa laitapuolustajasta

Italian Serie A:n hallitseva mestari Juventus on Mauricio Sarrin johdolla Chelsean Emerson Palmierin perässä. Italialaisseura on Express.co-sivuston mukaan tarjonnut Chelsealle 25 miljoonaa puntaa vasemman laitapuolustajan tontilla viihtyvästä italialaisesta.

Raporttien mukaan Chelsea olisi hylännyt Juventuksen tekemän tarjouksen Emersonista jo tammikuussa. 25-vuotias laitapuolustaja tuli lontoolaisjoukkueen riveihin AS Romasta vuonna 2018 noin 18 miljoonan punnan siirtosummalla. Emersonin peliaika on vähentynyt huomattavasti alkukauden jälkeen ja hän on esiintynyt tämän vuoden puolella vain kahdesti sinipaitojen riveissä.

Huhu mahdollisesta lähdöstä ovat kirvoittaneet keskustelua korvaajan hankkimisesta Emersonin tilalle. Vahvimpana ehdokkaana on ollut Leicester-pakki Ben Chilwell, josta Frank Lampard haluaisi koulia pitkäaikaisen luottopuolustajan vasemmalle laidalle.


Myös Porton Alex Telles on pyörinyt otsikoissa, kun seura julisti olevansa valmis luopumaan brasilialaisesta kauden päätyttyä. Tellesin arvioitu hintapyyntö on pyörinyt 40 miljoonan punnan hujakoilla.