Advertisement

Italialla loukkaantumishuolia Huuhkajat-ottelun alla

Italia kohtaa huomenna lauantaina EM-karsintojen startissaan Suomen kotikentällään Udinessa. Sky Sports Italian mukaan Italian valmistautuminen alkaviin karsintoihin ei ole mennyt aivan toivotulla tavalla, sillä joukkueesta on joutunut putoamaan pelaajia pois loukkaantumisten takia. Huuhkajien jälkeen Italian on tarkoitus pelata vielä Liechtensteinia vastaan ensi tiistaina.

Torstaina joukkueen miehistöstä putosi pois Federico Chiesa. Chiesa sai harjoituksissa lihasvamman, joka pakottaa pelaajan jättämään tulevat ottelut väliin. Chiesa onkin jo palannut kotiin maajoukkueen vahvuudesta. Azzurrin vakiopelaajiin kuulunut hyökkääjä Lorenzo Insigne jäi jo alun perinkin ryhmän ulkopuolelle loukkaantumisten johdosta. Nyt näyttää myös siltä, että AS Roman puolustaja Alessandro Florenzi johtuu lähtemään ryhmästä aikaiselle kotimatkalle.

Tuorein loukkaantunut Florenzi, 28, loukkasi vasemman pohkeensa harjoituksissa torstaina. Vamma on osoittautunut vakavammaksi, mitä alkuun pelättiin ja odotettavissa on kotiinpaluu vielä perjantain aikana.


 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom