Advertisement

Italian maajoukkuepelaaja aikoo jatkaa Chelseassa pitkään – ”Valioliiga on tehnyt minusta paremman pelaajan”

Kuva: TT, Fabio Ferrari

Italian jalkapallomaajoukkueen ja Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho aikoo pysyä vielä ainakin neljä vuotta Länsi-Lontoossa, kertoo hänen agenttinsa Joao Santos.

Jorginho siirtyi Chelseaan kesällä 2018, kun hänen Napoli-vuosien valmentaja Maurizio Sarri houkutteli keskikenttäpelaajan Lontooseen. Heidän yhteistyönsä päättyi kuitenkin tänä kesänä, kun Sarri lähti Chelseasta ja siirtyi Juventuksen päävalmentajaksi.

Kesällä huhuiltiinkin, että Jorginho seuraisi Sarria jälleen, tällä kertaa Juventukseen, mutta siirtoa ei tapahtunut ja italialainen pysyi Stamford Bridgellä.

Santos odottaa, että Jorginho jatkaa myös lähitulevaisuudessa Chelseassa.

”Meillä on pitkän aikavälin projekti Chelsean kanssa, samanlainen kuin silloin, kun hän liittyi Hellas Veronaan ja sitten Napoliin”, Santos kertoi.

”Hänen sopimuksestaan on jäljellä vielä viisi vuotta ja sanotaan, että hän haluaisi jäädä vielä vähintään neljäksi vuodeksi.”

Jorginho itse on kumonnut väitteet siitä, joiden mukaan hänen on tehtävä yhteistyötä Sarrin kanssa voidakseen olla parhaimmillaan. Italialainen kertoo myös nauttivansa elämästään Chelseassa ja uskoo, että Valioliiga on tehnyt hänestä jo nyt paremman pelaajan.

”Mielestäni minulla oli fantastinen ensimmäinen kausi ja se oli perusta kasvulleni”, Jorginho sanoi.

”Olen nyt puolustuksessa vahvempi, haastan päättäväisemmin ja hallitsen peliä. Valioliiga on pakottanut minut kehittämään erilaisia taitoja.”

Jorginho on pelannut yhtä vaille kaikissa Chelsean valioliigaotteluissa tämän ja viime kauden aikana.