Advertisement

Jack Grealish joutuisi sopeutumaan uudelle pelipaikalle ManUssa – siirron toteutuminen riippuu Jadon Sanchosta

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer aikoo käyttää Jack Grealishiä oikeana laitahyökkääjänä, mikäli manchesterilaisseura ostaa hänet kesällä Aston Villasta.

24-vuotias Grealish on pelannut koko uransa pääasiassa kymppipaikalla tai vasempana laitahyökkääjänä, joten oikean laitahyökkääjän tontti olisi hänelle lähes täysin uusi pelipaikka.

Transfermarktin tilastojen mukaan Grealish on pelannut urallaan vain 12 kertaa oikeana laitahyökkääjänä, joista suurin osa tapahtui kaudella 2013/14, kun hän pelasi lainalla Notts Countyssa.

Syy siihen miksi Grealish laitettaisiin pelaamaan oikealle on varsin selkeä. Solskjaerilla on heittää kymppipaikalle Bruno Fernandesin kaltainen huippupelaaja, kun taas vasemman laitahyökkääjän tontin itselleen on vakiinnuttanut Marcus Rashford.

Grealishin nimi on koko alkuvuoden ajan yhdistetty tiiviisti Manchester Unitediin, mutta viime aikoina on pyörinyt huhuja siitä, että manchesterilaisseura ei olisi enää niin kiinnostunut englantilaispelaajan hankinnasta.

Kun asioita ynnäilee yhteen on manchesterilaisseuran siirtokuviot varsin selkeät. Unitedin ykköskohde kesän siirtomarkkinoilla on Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho, joka viihtyy nimenomaan oikealla puolella. Mikäli Sanchon värväys syystä tai toisesta epäonnistuu, siirtää manchesterilaisseura katseensa Grealishiin. Villa-kapteeni kuuluu Unitedin siirtokuvioihin enää siis ainoastaan varavaihtoehtona.