Advertisement

Jack Grealish kommentoi Manchester United -siirtohuhua maltillisesti – ”Otan kaikki huhut nykyään varauksella”

Kuva: TT, Matthew Childs

Siirtospekulaatiot erinomaista kautta Aston Villassa pelaavan Jack Grealishin ympärillä ovat olleet kuumaa kamaa brittimedioissa jo pidemmän aikaa. Uusimpana huhuna Grealishin osalta on Manun halu ostaa englantilaiskeskikenttä kesän siirtoikkunan aikana. Aston Villa -kapteeni kuitenkin kommentoi hänen linkittämistänsä Manun riveihin maltillisin sanankääntein.

”Totta kai se on mukavaa kuulla. Kuka nyt ei pitäisi siitä, että hänestä itsestään puhutaan mukavaan sävyyn? Mutta rehellisesti sanottuna, otan kaikki tämän kaltaiset huhut varauksella.”


”Minulla oli samankaltainen tilanne viitisen vuotta sitten, kun murtauduin Aston Villan avaukseen ja minusta puhuttiin paljon mediassa. Olin 19-vuotias nuorukainen, joka meni nettiin lukemaan itsestään ja en voinut uskoa silmiäni.”

”Olin lehdissä koko ajan ja ihmiset kyselivät, olenko minä uusi iso tulevaisuuden nimi. Ja sitten yksi pieni asia meni pieleen ja kaikki tulee päällesi todella lujaa.”

”Se on hienoa kuulla ja nähdä, mutta en aio sen vaikuttaa liikaa itseeni. Tilanteet voivat muuttua nopeasti.”

Grealishin unelmakausi on siirtohuhujen ohella myöskin virittänyt ajatuksen siitä, että hän pääsisi Englannin maajoukkuerinkiin kesän EM-kisoihin. Grealish toivookin, että hän on antanut tarpeeksi hyvät näytöt päästäkseen mukaan ja hän aikoo parantaa peliesityksiään, jotta hänen unelmansa maajoukkuekutsusta kävisi toteen.

Grealish on tehoillut kuluvalla kaudella Valioliigassa seistsemän maalin ja kuuden maaliin johtaneen syötön verran.