Advertisement

Jack Grealish solmi pitkän jatkosopimuksen Aston Villan kanssa – “olemme päättäneet rakentaa huippujoukkueen hänen ympärilleen”

Aston Villa tiedotti tänään verkkosivuillaan, että joukkueen kapteeni Jack Grealish on allekirjoittanut uuden viisivuotisen sopimuksen, joka pitää hänet Villa Parkilla vuoteen 2025 saakka.

25-vuotias Grealish on Aston Villan omia kasvatteja, joka on pelannut seurassa kahdeksanvuotiaasta lähtien. Grealish teki debyyttinsä edustusjoukkueessa kauden 2013/14 lopulla.

Grealish on kokenut seurassa sekä nousemisen ilot että putoamisen surut, mutta on osoittanut seurauskollisuuttaan pysyessään seurassa myös vaikeina aikoina, vaikka Englannin suurseurat ovat olleet miehen kintereillä.


Englannin maajoukkueessa aiemmin tässä kuussa debytoinut keskikenttäpelaaja oli viime kaudella Villalle kaikki kaikessa, ja myös tällä kaudella hänen harteillaan on suuri taakka. Villan toimitusjohtaja Christian Purslowin mukaan seura on kuitenkin tulevaisuudessa kasaamassa Grealishin ympärille “huippujoukkueen”.

“Olemme päättäneet rakentaa huippujoukkueen hänen ympärilleen ja olemme iloisia siitä, että hän jatkaa sopimusta ja sitoutuu rakastamaansa seuraan. Hän liittyi seuraamme kuuden vuoden ikäisenä poikana ja on kasvanut yhdeksi maan parhaista pelaajista”, Purslow sanoi Villan verkkosivuilla.