Advertisement

Jack Wilshere kritisoi Carabao Cupin finaalin tuomaritoimintaa

Arsenalin hävisi Carabao Cupin finaalin Manchester Citylle 0-3. Sekä joukkueen kannattajat, että osa pelaajista tuntui ottaneen tappion erittäin raskaasti. Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere kritisoi ottelun tuomarilinjaa vaikka myönsikin Cityn ansainneen voittonsa. Ottelun erotuomari Craig Pawson näytti ajoittain hieman hapuilevalta linjansa suhteen. Loppujen lopuksi City oli kuitenkin erittäin selvä voittaja ja huomattavasti parempi joukkue kentällä. City vaikutti myös halunneen voittoa vastustajaansa enemmän.

”Vaikea pukea sanoiksi tunteitani eiliseltä”, Wilshere kertoi Instagram-päivityksessään.

”City on hyvä joukkue ja ansaitsi voittonsa. Monilla ihmisillä on sanonut sanottavansa meistä ja meidän täytyy hyväksyä kritiikki tappion jälkeen.”


”Nyt kun tämä on sanottu, niin en voi hyväksyä joitain tuomioita, jotka menivät meitä vastaan.”

”Aivan sama mitä sanotte ensimmäisestä maalista, se oli rike. Toinen maali oli paitsio.”

”Ensimmäisellä puoliajalla olisi pitänyt tulla toinen keltainen kortti. Kyllä, tällaista tapahtuu jalkapallossa, mutta silti sitä on vaikea hyväksyä.”

Wilshere on oikeassa ehdottomasti tuosta toisesta keltaisesta kortista. Se olisi ottelun linjan mukaisesti pitänyt tuolla Fernandolle, mutta Pawson jätti toisen kortin nostamatta. Loppujen lopuksi kuitenkin, joukkueen olisi yksinkertaisesti vain pitänyt pelata paremmin ja sekään ei olisi välttämättä riittänyt.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom