Advertisement

Jack Wilshere odottaa Arsenalin kohtaamista – “On minusta itsestäni kiinni todistaa heidän olleen väärässä”

Arsenal kohtaa tulevana lauantaina kotikentällään West Hamin. Ottelu on erityisen kutkuttava yhdelle vierasjoukkueen pelaajalle. Nimittäin Jack Wilshere päätti kesällä pitkän uransa seurassa ja nyt hän palaa ensimmäistä kertaa vanhalle stadionilleen uuden joukkueensa kanssa. Wilshere joutui lähtemään seurasta, sillä Arsenalin uusi päävalmentaja Unai Emery ei nähnyt käyttöä englantilaiselle. Wilshere aikoo todistaa Emeryn mielikuvat vääräksi.

“Ensinnäkin, minun täytyy keskittyä jalkapalloon. Näen meillä olevan hyvät mahdollisuudesta ja tunnen heidät luonnollisesti todella hyvin”, Wilshere kertoi West Hamin ottelupäivän ohjelmassa.

“Heillä on uusi manageri, mutta tunnen pelaajat. Toivottavasti tämä on hyvä aika pelata heitä vastaan.”


“Siitä tulee hyvin outoa minulle, sillä en ole ennen voinut pelata heitä vastaan. Jos olen ollut lainalla, en ole voinut pelata omaa seuraani vastaan. Tätä kohtaamista odotan todella paljon.”

“On minusta itsestäni kiinni todistaa Arsenalille heidän olleen väärässä hankkiutuessaan minusta eroon.”

Sekä Arsenalin että West Hamin kaudet ovat alkaneet kahdella tappiolla. Lauantaina pelattava ottelu on sellainen, josta molemmat tarvitsevat voiton, tai tilanne käy todella tukalaksi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom