Advertisement

Jadon Sancho palaamassa Valioliigaan? Siirtoguru kertoo Manchester Unitedin käyneen neuvotteluja jo kahden kuukauden ajan

Manchester United -leirissä ollaan varmoja siitä, että he pystyvät houkuttelemaan Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sanchon kesällä riveihinsä.

20 vuotta tänään täyttävä Sancho on yksi kesän siirtoikkunan kuumimmista nimistä, jonka perässä ovat manchesterilaisseuran lisäksi ainakin Chelsea, Liverpool ja PSG.

Italialaistoimittaja Fabrizio Romano, jota on tituleerattu “siirtoguruksi”, kertoi hiljattain Instagram-tilillään, että United on jo käynyt pitkään neuvotteluja Sanchon agentin kanssa.


“Manchester United on ollut yhteydessä Jadon Sanchon agenttiin jo kahden kuukauden ajan ja he työskentelevät saadakseen sopimuksen tehtyä”, Romano kertoi Instagram-tilillään Metron mukaan.

“Koronavirusepidemia vaikeuttaa yhteydenpitoa Borussia Dortmundin kanssa, mutta United-leirissä ollaan luottavaisia.”

Sancho on ollut tällä kaudella Bundesliigan tehokkain pelaaja. Englantilaisnuorukainen on tehnyt 23 pelaamassaan ottelussaan 14 maalia ja antanut 15 maalisyöttöä.

Dortmund pyytää Sanchosta tiettävästi noin 130 miljoonan punnan siirtokorvausta, joten siirtyessään Unitediin, Sanchosta tulisi kaikkien aikojen kolmanneksi kallein pelaajahankinta. Kalliimmalla siirtosummalla ovat tähän päivään mennessä siirtyneet vain Neymar [Barcelona->PSG] ja Philippe Coutinho [Liverpool->Barcelona].