Advertisement

Jalkapalloasiantuntija hehkutti Liverpoolia ja Kloppia maasta taivaaseen: “Hän voisi mennä Rotherhamiin ja nostaa heidät Valioliigaan”

Kuva: TT, Matt Dunham

Jalkapalloasiantuntija Paul Merson on ylistänyt Liverpoolia ja etenkin sen manageri Jurgen Kloppia maasta taivaaseen.

Merson kehuu Liverpoolia “ilmiömäiseksi” joukkueeksi, joka ei hänen mielestään saa sellaista kunnioitusta, joka heidän pitäisi saada. Mersonin mielestä Klopp on myös niin hyvä manageri, että hän pystyisi nostamaan Englannin kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla pelaavan Rotherhamin Valioliigaan.

“Olen suuri Jurgen Kloppin ihailija. Voisin käyttää tähän mitä tahansa joukkuetta esimerkkinä, mutta sanon nyt vaikka Rotherhamin. Luulen, että Klopp voisi mennä Rotherhamiin ja nostaa heidät Valioliigaan. Hän on niin hyvä”, Merson kehui Sky Sportsin kolumnissaan.

“Hän tuo pelaajia sisään ja peluuttaa heitä oikealla tavalla. En ole nähnyt kenenkään tulleen Manchester Cityssä paljon, paljon paremmaksi, he olivat jo valmiiksi hyviä pelaajia.”

“En ymmärrä miksi Liverpool ei ole suosikki voittamaan Mestarien liigaa? He ovat olleet kahdesti finaalissa. Manchester City ei ole näyttänyt ikinä edes voittavan sitä, ja silti he ovat suosikkeja.”

“Mielestäni Liverpool ei saa kunnioitusta, joka heidän pitäisi saada. He ovat tällä hetkellä Euroopan paras joukkue. Jos haluat voittaa heidät, sinun tarvitsee tehdä kaksi tai kolme maalia. Koen, että Manchester City on ainoa joukkue, joka heidät pystyy voittamaan.”