Advertisement

Jalkapallohuumaa Brentfordissa, kun kotijoukkue kohtaa Sheffield Unitedin

Mestaruussarjassa on käynnissä myös mielenkiintoisia otteluita loppukaudella. Vaihtopenkki.com tekee sivuilleen kattavan raportin Brentfordin seurasta. Pienestä länsi-lontoolaisesta seurasta, joka tekee asiat täysin poikkeuksellisesti. Brentford kohtaa tänään perjantaina Sheffield Unitedin kotikentällään Griffin Parkilla. Molemmat joukkueet tähtäävät yhtä sarjan pudotuspelipaikoille ja sitä myöten mahdollisuutta nousta ensi kaudeksi Valioliigaan. Brentfordin tilanne tämän suhteen on hieman perjantain vastustajaansa heikompi. Brentford on jäänyt play-off paikasta jo kahdeksan pisteen päähän. Sheffield Unitedilla eroa nousukarsintaan oikeuttaviin sijoituksiin vain kaksi pistettä. Illan ottelu on molemmilla joukkueille hyvin tärkeä tässä suhteessa.

Brentford on pelannut hyvä kauden pelillisesti. Tuloksellisesti kausi on ollut melko ailahtelevainen. Mukana on loistavia esityksiä ja hyviä voittoja. Näiden vastapainona myös tappioita otteluista, jotka heidän olisi pitänyt ehdottomasti voittaa. Joukkue on pelannut putkeen nyt kolme ottelua ilman voittoja.

Sheffield United on tällä hetkellä sen sijaan kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. United voitti kotiottelunsa elokuussa Brentfordia vastaan niukasti 1-0. Tuolla ottelulla ei ole kuitenkaan mitään merkitystä tässä ottelussa.

”Kun katson hävittyjä otteluitamme, ei ole kovinkaan montaa, jossa kävellessäni kentältä olisin ajatellut vastustajan ansainneen voittonsa”, joukkueen manageri Dean Smith kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Tämä osoittaa tekemisemme tason olevan korkeampi, kuin mitä se on ollut koskaan aiemmin. Jos emme pääse kuuden joukkoon, olemme pettyneitä. Se on kuitenkin jotain mikä kantaa meille hedelmää ensi kautta ajatellen.”

Brentford on pelannut loistavaa jalkapalloa tällä kaudella ja seuran B-joukkueessa taistelee myös nuoret suomalaiset Marcus Forss sekä Jaakko Oksanen. Molemmat kuuluvat Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen ja ovat ehdottomasti tulevaisuuden nimiä suomalaisessa jalkapalloilussa. Brentfordin seurassa valmentaa myös suomalainen maalivahtivalmentaja Jani Viander, jonka mietteitä pääsette lukemaan Vaihtopenkki.comista ensi viikolla.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom