Advertisement

Jamaal Lewis uskoo Norwichin mahdollisuuksiin säilyä Valioliigassa – ”Haluamme näyttää, että selviämme tässä liigassa”

Valioliiga julkaisi aiemmin tällä viikolla, että kausi jatkuu 17. kesäkuuta ja joukkueet ovatkin aloittaneet harjoittelun laajemmassa mittakaavassa. Yhdeksän ottelukierrosta sekä pari rästiottelua jäivät pelaamatta ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa ja taisteltavaa riittää niin europaikkojen kuin sarjassa säilymisen suhteen.

Teemu Pukin edustama Norwich onkin ennalta yksi todennäköisimmistä putoajaehdokkaista kauden jatkuessa, mutta seuran pelaajat uskovat vielä mahdollisuuteen säilyä sarjassa. Pukin joukkuetoveri Jamal Lewis kertoikin seuran omassa haastattelussa, että palo päästä takaisin kentälle on kova ja se tulee näkymään joukkueen otteissa kauden jatkuessa.

“Kaikki odottavat tulevia otteluita ja asennoituvat niin kuin ne olisivat yhdeksän finaaliottelua. Aiomme antaa kaikkemme jokaisessa ottelussa. Otamme kaikki ottelut vastaan yksi kerrallaan ja jätämme kaikkemme kentälle.”

“Asiat eivät ole menneet tuloksellisesti hyvin, mutta olemme mielestämme osoittaneet, että kykenemme pelaamaan hyvää jalkapalloa Valioliigassa. Viimeinen silaus on kuitenkin usein jäänyt uupumaan ja pyrimme palatessamme tuomaan sen otteluihin, jotta ne kääntyvät meidän eduksemme.”

“Olemme olleet hieman tuuliajolla, kun tulevaisuus on ollut epävarma jalkapallon suhteen, mutta nyt meillä on taas määränpää. Kaikki ovat todella innoissaan paluusta. Olemme tehneet rajusti töitä fysiikan eteen viimeisen kahden kuukauden aikana, joten on hienoa päästä taas tekemään töitä pallon kanssa, jotta olemme valmiita, kun ottelut jatkuvat.”

“Asioiden voittaminen on parasta. Mestaruussarjan voittaminen oli mahtavaa, mutta jos kykenemme säilymään Valioliigassa, se olisi varmasti vielä mahtavampaa. Meidät on jo tuomittu tippumaan ja olisi todella upeaa päästä osoittamaan ne ajatukset vääriksi.”

”Haluamme näyttää kaikille epäilijöillemme, että selviämme tässä liigassa!”