Advertisement

James Milnerin mukaan he keskittyvät pelaamiseen – “Jätämme puhumisen muille”

Liverpoolin kapteenistoon kuuluva James Milner kertoo joukkueen keskittyvän vain siihen, että he avaavat kauden Valioliigassa vahvasti. Ensimmäisessä ottelussa he kaatoivat West Hamin kotikentällään 4-0 ja ensi maanantaina he matkaavat Crystal Palacen vieraaksi. Milnerin mukaan joukkue keskittyy vain pelaamiseen ja antaa muiden hoitaa turhan puhumisen.

“Se on muiden ihmisten asia puhua siitä”, Milner vastasi, kun häneltä tiedusteltiin tuleeko tämä olemaan heidän mestaruus vuotensa.

“Tietenkin te mediassa tulette puhumaan siitä.”

“Me keskitymme vain vahvaan kauden aloitukseen ja pyrimme kehittymään joukkueena. Sitten katsotaan, mihin saakka se vie meidät. Me uskomme voivamme voittaa kenet tahansa. Me olemme myös todistaneet sen, mutta kyse on sen toistamisesta säännöllisesti.”

“Me tiedämme kuinka vaikeaa on voittaa liiga. Silloin pitää olla tasainen 38 ottelun ajan.”

“Me annamme muiden puhua haasteista. Se miten esiinnymme kentällä, on meistä itsestämme kiinni. Yritämme saada niin monta pistettä kuin mahdollista.”

Liverpool lähti kauteen Manchester Cityn jälkeen suurimpana ennakkosuosikkina. Ensimmäinen ottelu osoitti sen, että joukkue on edelleen todella vaarallinen ja pystyy tekemään otteluissa paljon maaleja. West Hamia vastaan myös puolustus oli erinomainen ja se lupaa hyvää tulevaa ajatellen.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom