Advertisement

Jamie Carragher ja Gary Neville valitsivat 10 arvokkainta futaria draft-hengessä – molemmilla sama ykkönen!

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijoina toimivat ex-pelaajat Jamie Carragher ja Gary Neville valitsivat 10 arvokkainta jalkapalloilijaa, jotka ottaisivat joukkueeseensa tällä hetkellä. Aikaisemmin viikolla toteutuneen NFL:n draftin ansiosta valinnat toteutettiin draft-hengessä, joten valintakriteerit painottuivat ikään, pelaajan taitotasoon sekä tulevaisuuden potentiaaliin.

Carragherin ja Nevillen valinnat sisälsivät joitakin eroavaisuuksia, mutta yllätyksellistä oli se, että Nevillen valinnoista peräti viisi osui uransa arkkivihollisjoukkue Liverpoolin pelaajiin. Ykkösvalinta oli kuitenkin molemmilla sama: Ranskalainen Kylian Mbappe. Mbappe on ehtinyt urallaan tehdä jo yli 130 maalia seura- ja maajoukkuetasolla ennen 22 ikävuotta, joten valinta arvokkaimmaksi pelaajaksi oli molempien puolesta selkeä.

Carragherin mukaan Mbappen valinta ykköseksi oli kristallinkirkas.


”Sanoisin, että hän on todella lähellä olla maailman paras pelaaja jo nyt. Se tulee tapahtumaan hänen osaltaan parin seuraavan vuoden aikana, joten yksikertaisesti hänen täytyy olla ykkösvalinta näillä kriteereillä.”

Nevillen valinnat

 1. Kylian Mbappe
 2. Raphael Varane
 3. Virgil Van Dijk
 4. Kevin De Bruyne
 5. N’Golo Kante
 6. Alisson
 7. Sadio Mane
 8. Mohamed Salah
 9. Frenkie De Jong
 10. Trent Alexander-Arnold

Carragherin valinnat

 1. Kylian Mbappe
 2. Virgil Van Dijk
 3. Erling Braut Håland
 4. Raheem Sterling
 5. Lionel Messi
 6. Kevin De Bruyne
 7. Alisson
 8. Trent Alexander-Arnold
 9. Marcus Rashford
 10. Frenkie De Jong