Advertisement

Jamie Carragher: ”Sarjamestaruus on jälleen kahden kauppa”

Liverpoolin ex-pelaaja ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija Jamie Carragher otti kantaa Valioliigan mestaruustaisteluun – se on hänen mielestään jälleen kerran kahden kauppa.

Uransa jälkeen jalkapalloasiantuntijaksi siirtynyt Carragher petasi isoja odotuksia sunnuntaiselle huippukamppailulle, kun Manchester City ja Liverpool kohtaavat Etihad Stadiumilla. Kahdella edelliskaudella joukkueet ovat kamppailleet käytännössä kahdestaan sarjamestaruudesta, eikä tälläkään kaudella Carragherin mielestä asia ole muuttumassa. Entinen Liverpool-toppari paljasti mielipiteensä Pitch to Post Preview -podcastissa.

”En vieläkään voi nähdä mielessäni kenenkään muun kuin Liverpoolin tai Man Cityn voittavan liigaa. En vain kykene näkemään sitä. Tiedän, että Tottenham on aloittanut erittäin hyvin ja toivon heille hyvää kautta. Siellä on myös muita haastajia, mutta en pysty näkemään muita nostamassa pokaalia kuin edellisien kausien kaksi suurinta.”

”Olen ollut vahvasti sitä mieltä, että Liverpool voittaa mestaruuden. Kuitenkin Virgil Van Dijkin loukkaantuminen heikentää arvaustani, koska hän ei ole vain yksi Liverpoolin, vaan koko liigan parhaista pelaajista. Ja jos samalla tavalla kävisi Cityssä esimerkiksi Kevin De Bruynelle, uskoisin, että sanoisitte samalla tavalla. Mielestäni loukkaantuminen tekee mestaruustaistelusta entistäkin mielenkiintoisemman.”

Carragher antoi myöskin arvionsa sunnuntaisen ottelun tuloksesta. Tiedossa on hänen mukaansa varsinainen maali-ilottelu.

”Uskon, että tiedossa on maaleja. En usko, että Liverpool pystyy pitämään nollaa omissa, enkä kyllä usko sitä Citystäkään. Tulee olemaan loistava ottelu.”

”City pyyhki Liverpoolilla lattiaa viimeksi Etihadilla, mutta Liverpool ei ollut niin huono kuin tulos antoi odottaa. Veikkaan 2-2-tasapeliä. Neutraali kanta, mutta maaleja on tulossa – odottaisin viihdyttävää ottelua.”

Kahden edelliskauden mestarit kohtaavat sunnuntaina Etihad Stadiumilla käytävässä kamppailussa klo 18.30 Suomen aikaa.