Advertisement

Jamie Redknappin mielestä Tottenhamin on hyökättävä Arsenalia vastaa – ”Arsenal on niin syvällä vaikeuksissa”

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Jamie Redknapp spekuloi tulevaa Pohjois-Lontoon derbyä Pitch to Post Preview -podcastissa. Entisen pelaajan mielestä Tottenhamin täytyy hyökätä Arsenalia vastaan, toisin kuin edellisissä kamppailuissa Man Cityä ja Chelseaa vastaan.

Hän myöskin kielsi Jose Mourinhon kommentit Spursin mestaruusmahdollisuuksista. Portugalilaisluotsi risti joukkueensa ”pieneksi poniksi” mestaruuskamppailua ajatellen eli ettei joukkue ole todennäköisesti taistelemassa voitosta.

”He eivät ole se pieni poni, mitä hän ehdotti. Tiedän, mitä hän yrittää tehdä, koska hän on todella hyvä siinä – he eivät ole pieni poni, vaan joukkue on täynnä laatua ja syvyyttä, mitä tarvitset voittaaksesi mestaruuden.”

”Tiedän, että siellä on 2000 fania katsomossa, mutta jos stadion olisi täynnä, Spurs-fanit pakottaisivat joukkueen hyökkäämään enemmän. He haluavat nähdä hyvää jalkapalloa, mihin ovat tottuneet vuosien varrella. Ei vain sitä, että he ovat hyvässä puolustusmuodossa. On haastavaa tasapainoilla hyvän jalkapallollisen fiiliksen ja tekemisen sekä otteluiden voittamisen ja pisteiden keräämisen välillä.”

”Haluat uskotella, että he lähtisivät avoimemmin viikonlopun peliin, mutta tiedän managerin. Istuin penkin oikealla puolella Chelsea-pelissä ja Joe Rodon nosti kerran kuljetuksella pallon keskikentän lävitse. Gary Neville ja Martin Tyler olivat mielissään, mutta Jose… hän kiehui, koska puolustaja jätti oman paikkansa!”

”Annamme paljon kehuja Joselle, mutta joskus mitään ei ole tehtävissä. Jos Harry Kane tai Heung-min Son haluavat pelata ja kokeilla, ei ole väliä, mitä manageri sanoo. Olen kuitenkin ollut hieman negatiivinen. Man City -pelissä, jotkut vastahyökkäykset olivat fantastisia. Uskoisin, että he yrittävät lauantaina, koska Arsenal on niin syvällä vaikeuksissa.”

Tottenhamin ja Arsenalin välinen Pohjois-Lontoon derby nähdään huomenna prime time -aikaan klo 18:30.