Advertisement

Jamie Redknappin mukaan Arsenal ei ole enää pehmeä

Arsenal on hyvin erilaisen oloinen joukkue tällä kaudella verrattuna edelliseen pariin kauteen. Sijoitus on toistaiseksi hyvin viime vuosien kaltainen, mutta suurena syynä tässä on myös muiden huippujoukkueiden uskomaton vire sarjassa. Manchester City ja Liverpool ovat yhä ilman tappioita sarjassa ja Chelseakin hävisi ensimmäisen kerran vasta viime viikonloppuna. Arsenal kaatoi viikonloppuna vieraskentällä Bournemouthin maalein 1-2 ja kasvatti tappiottomien otteluiden putkeaan peräti 17 ottelun mittaiseksi kaikki sarjat huomioiden. Entisen Valioliigapelaajan Jamie Redknappin mukaan kyseessä ei ole enää sama pehmeä joukkue, jollainen Arsenal on viime vuosina ollut.

“Mielestäni he ovat muuttaneet mentaliteettiaan. Viime vuosina he ovat olleet pehmeitä. Kuinka usein olemmekaan puhuneet, etteivät heillä ole vahvuutta keskikentällä?” Redknapp kertoi Sky Sportsille.

“Olen nähnyt liian monta kertaa joukkueiden ajavan heidän keskikenttänsä yli. Viime kaudella Granit Xhakan ohi juostiin Bournemouthia vastaan ja tehtiin ottelun voittomaali.”

“Tuollaisia asioita ei voi tapahtua, mutta ne tapahtuivat kerta toisensa jälkeen Arsene Wengerin alaisuudessa. He ovat nyt sitkeämpiä ja vahvempia.”

“Heillä on vielä pitkä matka ja neljän joukkoon pääseminen on paljon pyydetty, mutta pidän siitä, mitä näen. Heidän managerinsa on saanut joukkueen pelaamaan. He ovat aggressiivisia ja he pääsevät pitämään enemmän palloa ja näin on tehtävä, mikäli haluaa voittaa mitään pokaaleita.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom