Advertisement

Jamie Redknappin mukaan Kane on Englannille erittäin tärkeä – “Hän on meidän Messi ja Ronaldo”‘

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana toimiva entinen maajoukkuepelaaja Jamie Redknappin mielestä Harry Kane on maajoukkueelle hyvin tärkeä pelaaja. Redknappin mukaan Kanen vaikutus on sama kuin Lionel Messillä on Argentiinalle tai Cristiano Ronaldolla on Portugalille.

“Hän on meidän Messimme. Meidän Ronaldomme. Hän on meidän talismaanimme. Kohdistamme katseemme häneen, kun haluamme saada maaleja”, Redknapp kertoi Sky Sportsille.

“Hän johtaa esimerkillään. Hän on pelaaja, josta kaikki puhuvat mihin ikinä maailmassa menetkin.”


“Hän on päässyt aivan eri tasolle ja korkeudelle pelissään. Hän on kaikkien mielestä yksi maailman parhaista pelaajista tällä hetkellä. Hän on ehdottomasti viiden parhaan joukossa ja hän voi ainoastaan parantaa.”

Kane on pelannut käynnissä olevissa MM-kisoissa vain kahdessa ottelussa ja tehnyt näissä viisi maalia. Kanelta odotetaan jälleen maaleja, kun joukkue kohtaa tiistaina Kolumbian. Ilman Kanen maaleja joukkueen menestysmahdollisuudet ovat huomattavasti heikommat. Kane oli hetken loukkaantuneena karsintojen jälkeen, jolloin maalinteko oli Englannilla erittäin haastavaa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom