Jamie Vardyn toisen puoliajan maali jätti Leicesterille toivoa

Leicesterin mestaruuden jälkeinen kausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä ja suoraan sanottuna surkeaa pelaamista. Joukkue onnistui kuitenkin jollain ilveellä voittamaan Mestareiden liigan lohkonsa, ja kamppaili eilen Sevillan kanssa ensimmäisen pudotuspelin ensimmäisessä osassa.

Peli alkoi odotetusti Sevillan johdolla ja Leicesterin peli näytti yhtä sekavalta, kuten lähiaikoina ollaan totuttu näkemään. Sevilla näytti alusta asti vaaralliselta Leicesterin sekavan puolustuspelaamisen edessä, ja vain 14. peliminuutilla Wes Morgan kaatoi Sevillan pelaajan kömpelöllä taklauksellaan. Kasper Schmeichel piti joukkuetta pystyssä torjumalla Joaquin Correan löysähkön rangaistuspotkun.

Sevilla avasi kuitenkin maalitilit ensimmäisen jakson aikana. Vasemmalta tullut kova keskitys löysi Pablo Sarabian takatolpalta, jonka kova pusku upposi tolpan kautta Schmeichelin vartioimaan maaliin. Toisella puoliajalla rangaistuspotkussa epäonnistunut Joaquin Correa pääsi kuittaamaan epäonnistumisensa tuikkaamalla pallon ylähirren kautta verkkoon lähietäisyydeltä.

Leicester Cityn viime vuoden sankari Jamie Vardy ei tällä kaudella ole pystynyt puoliksikaan yhtä sankarillisiin toimiin kuin viime vuonna, mutta onnistui tällä kertaa pitämään Leicesterin toivoa yllä. Danny Drinkwaterille pelattiin pallo kuudentoistarajojen sisään, josta keskikenttä onnistui löytämään Jamie Vardyn maalin edustalta matalalla keskityksellään. Vardy laittoi pallon vastustamattomasti maalin kattoon, ja kirjasi täten seitsemännen maalinsa tällä kaudella. Viimeiset 20 minuuttia olikin varmaan parasta Leicester peliä viimeiseen kahteen kuukauteen, mikä ei tosin vaadi paljoa, kun muistaa ettei Leicester ennen Sevilla peliä ollut onnistunut tekemään maaliakaan viimeisen viiden tunnin peliajan aikana. Peli päättyi täten Sevillan 2-1 voittoon.

Vierasmaali antaa Leicesterille paljon toivottua uskoa parempaan huomiseen, ja ovat täten vielä mukana kisaamassa puolivälierä paikasta ensi kuun 14. päivänä, Sevillan matkatessa Leicesteriin otteluparin toiseen ja ratkaisevaan osaan.