Advertisement

Janmaat sivussa noin kuusi viikkoa

Watfordin oikea laitapuolustaja Daryl Janmaat on sivussa pelikentiltä noin seuraavat viisi tai kuusi viikkoa polvivamman vuoksi. Janmaat on käynyt polvileikkauksessa, josta kuntoutuminen vie seuraavat viikot. Janmaatin agenttitoimisto Wasserman tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

“Daryl Janmaat ei ota osaa peleihin seuraavien viikkojen aikana. 29-vuotias Watfordin ja Hollannin maajoukkueen pelaaja on läpikäynyt pienen nivelkierukkaleikkauksen ja hänen odotetaan olevan sivussa viisi tai kuusi viikkoa”, tiedotteessa sanottiin. “Tämä tarkoittaa, että häneltä ei jää väliin ainoastaan Watfordin tulevat ottelut Valioliigassa ja liigacupissa, vaan myös ottelut Saksaa (lokakuun 13. päivä) ja Belgiaa (lokakuun 16. päivä) vastaan.”

29-vuotias Janmaat on ollut tärkeä osa Watfordin loistavaa alkukautta. Hän on ollut avauskokoonpanossa jokaisessa Valioliiga-ottelussa ja pelannut myös täydet minuutit lukuun ottamatta ottelua Manchester Unitedia vastaan, jossa hän tuli vaihtoon 72. minuutilla. Janmaat on myös syöttänyt yhden maalin, José Holebasin voittomaalin Crystal Palacea vastaan.

Watfordin manageri Javi Gracia joutuu nyt pakostakin tekemään muutoksen palettiinsa, joka aloitti kauden neljällä peräkkäisellä voitolla. Yhteensä Watford on kerännyt kuudesta ottelustaan 13 pistettä ja on Valioliigassa komeasti sijalla neljä. Liigacupista joukkueella tuli lähtö kolmannella kierroksella Tottenhamille hävityn rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Selkein ehdokas Janmaatin korvaajaksi on espanjalainen Kiko Femenía, joka tuli vaihdosta hänen tilalleen edellä mainitussa Manchester United -pelissä. Watford kohtaa seuraavaksi Valioliigassa vieraskentällä Arsenalin lauantaina alkaen kello 17.00 Suomen aikaa.