Advertisement

Japanin “Messi” Real Madridiin

Japanin “Messiksi” tituleerattu nuori hyökkääjälupaus Takefusa Kubo siirtyy Real Madridiin. 18-vuotiasta Kuboa pidetään yhtenä maailman lupaavimmista pelaajista. Kubo edustaa Japanin maajoukkuetta ensi yönä alkavissa Copa America kisoissa, jossa nuorukaisen otteita pääsee myös suomalaiset seuraamaan. Kubo on nuorempana edustanut myös Real Madridin verivihollista Barcelonaa. La Masiaan keskikenttäpelaaja siirtyi vain yhdeksän vuotiaana.

Kubo oli yksi niistä pelaajista, jonka johdosta Barcelonalle langetettiin FIFA:n toimesta 14 kuukautta kestänyt siirtokielto seuran tekemistä rikkomuksista koskien alaikäisten siirtoja. Kubo palasi takaisin Japaniin pian Barcelonan saaman tuomion jälkeen.

Kubolla on takanaan toistaiseksi vain yksi maaottelu A-maajoukkueessa. Kubon uskotaan nousevaan Copa Americassa suureen rooliin, sillä Japanin joukkue koostuu lähinnä nuorista 20-22 vuotiaista pelaajista.

Virallisesti Kubo siirtyy Real Madridin kakkosjoukkueeseen Castillaan. Japanilaisella on takanaan myös varsin loistokas kausi Japanin J-liigassa FC Tokyon riveissä. 13 ottelussa maaleja syntyi neljä ja maaliin johtaneita syöttöjä niin ikään neljä.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom