Advertisement

Jatkuuko Harry Kanen maalivire Santiago Bernabeulla?

Alavireisesti La Liigassa kautensa aloittanut Real Madrid saa tiistai-iltana vieraita Englannista, kun vahvasti kautensa aloittanut Tottenham matkustaa Santiago Bernabeulle.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet Mestarien liigassa vahvasti, ja joukkueet jakavatkin kuudella pisteellä lohkon ykköspaikan kahden kierroksen jälkeen. Lohkon muut joukkueet, saksalainen Borussia Dortmund, sekä kyproslainen Apoel ovat vielä toistaiseksi nollakerhossa.

Ottelussa katseet kiinnittyvät erityisesti joukkueiden ykköstähtiin, Realin Cristiano Ronaldoon ja Tottenhamin Harry Kaneen.


Kane on osunut viime aikoina maalipuiden väliin niin Valioliigassa, Mestarien liigassa kuin maajoukkuepaidassakin. Syyskuussa maalinälkäinen englantilaiskärki viimeisteli hurjat 13 osumaa. Kane on tehnyt yli puolet seuransa maaleista Valioliigan ja Mestarien liigan peleissä tällä kaudella. Cristiano Ronaldo puolestaan on osunut Mestarien liigassa tällä kaudella neljä kertaa, mutta Espanjan kentillä ruuti on ollut märkää. Portugalilainen viimeisteli viikonloppuna Getafea vastaan vasta kauden ensimmäisen liigamaalinsa.

Ottelun alla vierasjoukkueen manageri Mauricio Pochettino äityikin kehumaan englantilaiskärkeään.

– Hänellä on uskomaton kyky tehdä maaleja ja hän on erittäin määrätietoinen, Tottenham-luotsi kehui Kanea.

Pochettino kertoi odottavansa innolla tiistai-illan ottelua, jossa Spurs pääsee mittaamaan todenteolla tämän hetken tasonsa.

– Kohtaamme maailman parhaan joukkueen, Pochettino kiteytti.

Kumpikaan joukkue ei pääse aivan parhaimmilla pelaajilla otteluun lähtemään. Real Madridilta on varmuudella sivussa Gareth Bale, Dani Carvajal sekä Mateo Kovacic. Joukkueen ykkösmaalivahdin Keylor Navasin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa nivusvaivojen vuoksi. Realille ilonaihetta tuo kuitenkin hyökkääjä Karim Benzeman paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä. Ranskalaishyökkääjä pelasi jo viikonloppuna, viimeistellen joukkueelleen yhden osuman.

Tottenhamilta loukkaantumisten takia sivussa ovat Mousa Dembele, Erik Lamela sekä Danny Rose. Myös Dele Alli on sivussa vielä tästä ottelusta pelikiellon takia.

Huippumielenkiintoinen ottelu käynnistyy tiistai-iltana klo 21.45 Suomen aikaa ja ottelua voi seurata mm. Viasat Jalkapallo -kanavalta, sekä Viaplay-palvelussa.