Advertisement

Jatkuuko ManUn kotikurimus sarjanousijaa vastaan? WBA-manageri luottavaisena ottelun alla: “Voimme saada hyvän tuloksen”

Valioliigan häntäpäähän jumiutunut West Bromwich Albion matkustaa lauantai-iltana Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi.

Sarjanousija WBA ei ole voittanut tällä kaudella vielä yhtään peliä Valioliigassa, mutta joukkueen manageri Slaven Bilic on luottavaisena vaikean vierasottelun alla.

Bilicin mukaan West Bromwichilla on hyvät saumat voittoon, mikäli joukkue pelaa yhtä vahvasti kuin ennen maaottelutaukoa pelatussa Tottenham-ottelussa.


– Olisi massiivinen asia mennä sinne ja voittaa, Bilic sanoi.

– Vastassa on Manchester United Old Traffordilla. Onko se vaikeaa? Kyllä, tietysti on vaikeaa, mutta meidän on mentävä sinne ja uskottava saavamme positiivisen tuloksen.

– Se on yksi niistä stadioneista, joissa unelmoit pienenä lapsena pelaavasi, ja olen varma, että pelaajamme tuntevat samoin.

– Heillä on mahdollisuus pelata siellä lauantaina ja he haluavat pelata hyvin saadakseen hyvän tuloksen.

– Jos teemme sen, mitä meidän on tehtävä, voimme saada hyvän tuloksen. Meidän täytyy uskoa siihen, mutta meidän on myös työskenneltävä kovasti koko pelin ajan.

WBA on ollut Unitedille paha vastus Old Traffordilla, sillä viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta Albion on voittanut peräti kolme ottelua.

Jatkuuko Unitedin kotikurimus WBA:ta vastaan, se selviää huomisiltana kello 22 alkaen!