Advertisement

Jo kesällä siirtohuhujen keskellä ollut Liverpool-tähti vaihtamassa maisemaa

Jürgen Klopp ja Liverpool ovat kokemassa erittäin suuren menetyksen ensi kesänä, ellei seura saa keskikenttämies Emre Canin nimeä uuteen sopimuspaperiin ennen tammikuuta.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntääkin, että mitään ei ole tehtävissä, mikäli nuori saksalaistähti Emre Can päättää lähteä seurasta ensi kesänä.

23-vuotiaan saksalaisen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Mikäli uutta sopimusta ei synny, hänellä on tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien oikeus neuvotella muiden seurojen kanssa siirrosta.

Emre Canin perässä jo kesällä ollut Juventus seuraakin varmasti tarkasti sitä, eteneekö Canin ja Liverpoolin sopimusneuvottelut vielä ennen tammikuuta. Mikäli saksalainen ei uusi sopimustaan liverpoolilaisseuran kanssa, muiden seurojen ei tarvitse myöskään maksaa hänestä siirtokorvausta.

Liverpool-manageri Jürgen Kloppin mukaan sekä hänen, kuten myös seuran kädet ovat sidotut, jos Can aloittaa neuvottelut jonkun toisen seuran kanssa tammikuussa.

– Jos hän ei halua allekirjoittaa uutta sopimusta, niin me emme voi muuttaa hänen mieltään. Jos tuolla on pelaaja, jonka sopimus on päättymässä, ja hän on hyvä, kuten Emre on, niin mekin yrittäisimme ilman muuta hankkia hänet, sanoi Klopp Football Italian mukaan.

– Joten se on mahdollisuus meille kaikille. Mitä minä voisin tehdä nyt? Voisin sanoa,  esimerkiksi, että se on iso ongelma, meidän on selvitettävä se nyt ja siten painostaa pelaajaa ja seuraa ja suututtaa ihmisiä. Siinä ei ole mitään järkeä. Meidän on kunnioitettava sitä, että hänen sopimuksensa päättyy. Asiat vain ovat nyt näin.