Advertisement

Jo neljä Valioliigajoukkuetta karanteenissa koronavirustartuntojen vuoksi

Koronavirus sitä, koronavirus tätä… Aihe alkaa varmasti tulemaan monilta jo korvista ulos, mutta se nyt vain on fakta, että COVID-19 pitää koko maailmaa varpaillaan tällä hetkellä.

Lähes kaikki urheilu ympäri maailmaa on keskeytetty, mutta ainakin tällä hetkellä Englannin Valioliigassa aiotaan pelata viikonloppuna.

Asiaan tulee hyvinkin todennäköisesti vielä muutos, sillä eilen illalla Arsenalin manageri Mikel Artetalla todettiin Valioliigan ensimmäinen koronavirustartunta.


Tänä aamuna Chelsean laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoista tuli Valioliigan ensimmäinen pelaaja, jolla virus todettiin.

Niin Arsenalissa kuin Chelseassa on nyt koko henkilöstö eristäytynyt itsenäisesti Englannin hallituksen terveyslinjausten mukaisesti.

Lontoolaisseurojen lisäksi myös Everton ilmoitti tänään, että seuran edustusjoukkue henkilöstöineen on vetäytynyt karanteeniin koronavirustartunnan vuoksi. Yksi Evertonin pelaajista [nimeä ei kerrottu] on kärsinyt jatkuvista oireista, jotka viittaavat koronavirustartuntaan.

Viimeisin uutinen kantautui Bournemouth-leiristä, jossa maalivahti Artur Boruc ja neljä muuta henkilöstön jäsentä ovat vetäytyneet karanteeniin oireiluidensa vuoksi. Kenelläkään viisikosta ei ole vielä varmennettu koronavirustartuntaa.

Viikonlopun otteluista Brighton-Arsenal, Aston Villa-Chelsea ja Everton-Liverpool ovat varmuudella peruttu. Valioliigan johto pitää tänään hätäkokouksen, jossa päätetään muiden pelien kohtalosta.