Advertisement

Joe Cole listasi Valioliigan viisi mielenkiintoisinta nuorta keskikenttäpelaajaa

Valioliigalegenda Joe Cole on listannut viisi nuorta valioliigapelaajaa, jotka ovat hänen mielestään mielenkiintoisimmat nimet tulevaisuutta silmällä pitäen.

Pelaajaurallaan Cole edusti Valioliigassa West Hamia, Chelseaa, Liverpoolia sekä Aston Villaa. Hän debytoi Valioliigassa ollessaan vain 17-vuotias. Hänet muistetaan parhaiten keskikenttäpelaajana, ja siksi hän päätyikin tekemään listauksen keskikenttäpelaajista.

”Tämä listaus on todella vaikea, mutta menen Jack Grealishilla, James Maddisonilla, Mason Mountilla, Phil Fodenilla ja Billy Gilmourilla”, Cole sanoi Daily Starille.

”He ovat kaikki hyvin samankaltaisia. Kaikki heistä käsittelevät palloa todella hyvin. He ovat nykyajan keskikenttäpelaajia.”

”He voivat olla listalla missä tahansa järjestyksessä. Nämä kaverit todella työntävät toisiaan eteenpäin tullakseen paremmaksi. Voin lyödä vetoa, että he kaikki seuraavat toisiaan ja yrittävät parantaa.”

24-vuotias Grealish edustaa tällä hetkellä Aston Villaa, mutta hänet on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti Manchester Unitediin.

23-vuotias Maddison pelaa Leicesterissä, ja on lähellä murtautumista Englannin maajoukkueeseen.

21-vuotias Mount on loistanut tällä kaudella Chelsea-paidassa Valioliigassa.

19-vuotias Foden on saanut vaihtelevasti peliaikaa Manchester Cityssä, mutta hänestä kaavaillaan David Silvan saappaiden täyttäjää. Silvan sopimus Cityn kanssa päättyy kesällä.

18-vuotias Gilmour debytoi Chelsean edustusjoukkueessa tällä kaudella, ja on tehnyt suuren vaikutuksen.