Advertisement

Joe Cole povaa Chelsealle menestystä Valioliigasta ja Mestarien liigasta: ”Heillä ei ole heikkouksia”

Valioliigasta ja Englannin maajoukkueesta tuttu ex-pelaaja Joe Cole uskoo Chelsean menestyvän tällä kaudella, koska joukkueessa ei ole heikkouksia.

Colen entinen seuratoveri Frank Lampard aloitti lontoolaisseuran peräsimessä viime kaudella, ja johdatti joukkueen heti debyyttikaudella Mestarien liigaan siirtokiellosta huolimatta.

Siirtokiellon päätyttyä Chelsea vahvisti kesän aikana joukkuettaan liki 300 miljoonalla, jonka myötä sekä hyökkäys- että puolustuspelaaminen on parantunut merkittävästi.

Etenkin puolustuspäässä eron huomaa selvästi. Thiago Silvan, Ben Chilwellin ja Edouard Mendyn hankintojen myötä Chelsean maali on pysynyt puhtaana jo peräti yhdeksän kertaa alkukauden aikana – useammin kuin kenelläkään muulla seuralla.

Colen mukaan Chelsea näyttääkin nyt entistä vankemmalta, eikä hän näe enää räikeitä heikkouksia joukkueesta. Hän myös uskoo Lampardin miehistöllä olevan loistavat mahdollisuudet menestyä sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa.

– Mielestäni Chelsea voi taistella sekä Mestarien liigan että Valioliigan voitosta tällä kaudella, Cole sanoi BT Sportille.

– Mielestäni Chelsean joukkueessa ei ole tällä hetkellä heikkouksia. Heillä ei ole räikeitä heikkouksia, mutta on osa-alueita, joita he voivat parantaa.

– Mutta jos katsomme viimeistä kahta kuukautta, siitä lähtien, kun Chilwell, Mendy ja Silva ovat pelanneet, nollapelejä on alkanut tulla.

– Puolustus näyttää paljon paremmalta ja asiat ovat parantuneet dramaattisesti viime kaudesta. Vielä on alueita, joissa Chelsea voi parantaa, ja he tulevat parantamaan niitä.