Advertisement

Joe Gomezille pitkä jatkosopimus

Liverpoolin puolustaja Joe Gomez on allekirjoittanut seuran kanssa uuden pitkäaikaisen jatkosopimuksen. 21-vuotiaan Gomezin sopimus jatkuu kesään 2024 asti. Liverpool tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Gomez on parhaillaan sivussa pelikentiltä noin kuuden viikon ajan jalkamurtuman vuoksi. Hän kärsi loukkaantumisen viime viikon Valioliiga-ottelussa Burnleyä vastaan. Hänen otteensa aiemmin kaudella ovat kuitenkin olleet sen verran vakuuttavia, että uusi sopimus oli ansaittu.

”Uuden sopimuksen allekirjoittaminen merkitsee minulle todella paljon”, Gomez totesi. ”Olen ollut seurassa nyt muutaman vuoden ajan ja minulla on ollut kunnia pelata Liverpoolissa ja kokea mitä se merkitsee, joten olen riemuissani mahdollisuudesta jatkaa sopimustani täällä. Rakastan tätä seuraa, rakastan pelaamista ja oppimista täällä ja olen iloinen, että se saa jatkua.”


Myös Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ollut tyytyväinen Gomezin kehitykseen, ja antaa siitä paljon kunniaa pelaajalle itselleen.

”Joen kehittyminen on ollut loistavaa parin viime kauden aikana ja näen hänen kehityskäyränsä jatkavan vain nousuaan”, Klopp sanoi. ”Hän on niin innokas oppimaan ja parantamaan ettei hänen potentiaalillaan ole rajoja. Tällä kaudella olemme nähneet jo hänen pelaavan kypsemmin kentällä ja kunnia siitä menee sataprosenttisesti Joelle itselleen hänen asenteensa vuoksi.”

Gomez siirtyi Liverpooliin kasvattajaseurastaan Charltonista kesällä 2015. Tällä kaudella hän on edustanut Liverpoolia 13 Valioliiga-ottelussa sekä kaikissa viidessä Mestarien liigan ottelussa.