Advertisement

Joe Hart ja Jack Wilshere ulkona Englanniin kisakoneesta

Englannin manageri Gareth Southgate tulee tänään iltapäivällä julkaisemaan 23 henkisen ryhmän ensi kesän MM-Kisoihin. Tässä vaiheessa BBC Sports kertoo muun muassa West Hamissa tämän kauden torjuneen Joe Hartin olevan ulkona joukkueesta. Sama kohtalo odottaa myös Arsenalin Jack Wilshereä, joka hyvästä kaudesta huolimatta vaikuttaa Southgaten mielestä liian loukkaantumisherkältä pelaajalta.

Hart on varsinaisesti Manchester Cityn maalivahti. Hart ei kuitenkaan kuulu Pep Guardiolan suunnitelmiin ja onkin pelannut viimeiset kaksi kautta lainalla. Kuluvan kauden Hart vietti West Hamissa ja viime kaudella hänen osoitteensa löytyi Torinosta. Hart on kuulunut kauden aikana Southgaten miehistöön lähes kaikissa maaotteluissa. Nyt kohtaloksi vaikuttaisi jäävän kisakoneesta putoaminen.

Wilshere on pelannut hyvän kauden toivuttuaan viime kaudella saamasta vammastaan. Maajoukkue ura sai hieman toivoa, kun Southgate valitsi hänet mukaan edellisiin maaotteluihin Hollantia ja Italiaa vastaan. Englantilainen joutui kuitenkin jättämään molemmat pelit väliin loukkaantumisen takia. Tällä kaudella Wilsherellä ei ole kuitenkaan ollut mitään suurempia vammoja ja taitojensa puolesta hän olisi Englannille vahvistus. Southgate vaikuttaisi kuitenkin pitävän pelaajan loukkaantumisherkkyyttä liian suurena riskinä maalle.


Etenkin Hart olisi tuonut joukkueeseen rutkasti lisää kokemusta. Englannin ryhmä tulee olemaan nuorehko ja melko kokematon nippu. Taitoa maalta löytyy ja mielenkiintoista nähdä, ketkä pelaajat mahtuvat Southgaten lopulliseen miehistöön.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom