Advertisement

Joel Pohjanpalo odottaa innolla illan Armenia-ottelua – ”Jos aiomme kisoihin päästä, nämä pelit täytyy voittaa”

Kuva: TT, Kemal Softic

Suomi ja Armenia kohtaavat tänä iltana Turun Veritas Stadionilla elintärkeässä EM-karsintaottelussa.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluihin ärsytettyinä, sillä Suomi kärsi lauantaina 4-1 -murskatappion Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja Armenia pelasi nolon 1-1 -tasapelin Liechtensteinin vieraana.

Huuhkajat lähtee otteluun lohkon kakkospaikalta, Armenia on lohkon kolmantena kaksi pistettä perässä. Panokset ottelussa ovat siis valtaisat, sillä molemmilla joukkueilla otteluita on jäljellä enää kolme kappaletta. Huuhkajilla olisi kotivoitolla mahdollisuus ottaa iso askel kohti EM-kisapaikkaa.

Maajoukkuepaitaan puolentoista vuoden tauon jälkeen paluun lauantaina tehnyt Joel Pohjanpalo odottaa innolla illan ottelua.

”On huikeaa päästä pelaamaan kotiyleisön eteen. Mitä olen äijiltä kuullut, niin Tampereella on ollut huikea kotiyleisö ja kova tuki. Eiköhän lähdetä pelaajina ja faneina jatkamaan siitä, mihin ollaan siellä jääty”, Pohjanpalo sanoi Huuhkaja-tv:lle.

Armenia-ottelun merkitys on myös hyvin Suomen pelaajien tiedossa.

”Tottakai me olemme se, joka on toisena lohkossa ja se, kenellä on 12 pistettä. Muut ovat Italiaa lukuun ottamatta meidän perässä. Me olemme parhaassa tilanteessa, jos katsotaan kaikkia muita meidän alapuolella.

”Kaikilla muilla on paineet ja nyt ollaan kotona pelaamassa Armeniaa vastaan, ja jos me aiotaan kisoihin päästä, niin se on budjetoitua, että nämä pelit täytyy voittaa.”

Suomen ja Armenian välinen EM-karsintaottelu starttaa tänä iltana kello 19.00. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä ilmaiseksi Viafree-palvelusta.

Viikon peli: Suomi-Armenia. Veikkaa koti- tai vierasvoittoa korotetulla kertoimella!