Advertisement

Joko aukesivat Newcastlen uusien omistajien lompakot? Napoli-puolustajalle hervoton tarjous

Newcastle on tietojen mukaan lähestynyt Napoli-puolustaja Kalidou Koulibalya massiivisella tarjouksella. Seuran uudella omistajataholla, Saudi-Arabian valtion varallisuusrahastolla, ei ole pikkurahasta puutetta, sillä se on sarjan rikkain. Se näkyy tarjouksessa.

Sopimuspaperin tarjoama viikkopalkka senegalilaispuolustajalle on nimittäin 200 000 puntaa viikossa. Summa, jolla kiilattaisi jopa puolustajien kansainvälisen palkkavertailun top-10-listalle, suoraan Harry Maguiren ohi!

Pelaaja on herättänyt kiinnostusta myös muissa seuroissa, etunenässä Manchester Unitedissa. Ole Gunnar Solskjaerin on määrä pistää joukkojaan kunnolla uuteen uskoon, ja Koulibaly on ollut yksi kiinnostuksen kohteista. Näinköhän Manchesterissa kuitenkaan pystytään lyömään pöytään tarjousta, joka houkuttelisi enemmän kuin siirtyminen St James’ Parkille näinkin muhkealla palkalla?


Saudiomistajilla voi muutenkin olla kukkaronnyörit löysänä kohti kesän siirtoikkunaa mentäessä. He ovat esittäneet kiinnostuksensa myös Nabil Fekiriä ja Philippe Coutinhoa kohtaan. Toisaalta täytyy muistaa myös entisen Valioliiga-tähti Dimitar Berbatovin huomio: se voi ottaa aikansa, ennen kuin Newcastle näyttäytyy tähtipelaajille houkuttelevana kohteena.

Koulibaly pelaa tällä hetkellä Napolissa, joka pitää Italian Serie A:ssa kuudetta tilaa. Tämän vuoden puolella Koulibaly on kärsinyt loukkaantumisesta ja on pelannut vain yhden pelin.