Advertisement
" "

Jones sai kuusi puudutuspiikkiä, jotta voi pelata harjoitusmaaottelussa – Mourinho raivoissaan

Manchester Unitedin puolustaja Phil Jonesin kerrottiin loukkaantuneen harjoitusmaaottelussa Saksaa vastaan. Tämän johdosta ottelu Brasiliaa vastaan jäi pelaajalta väliin. Jones joutuu jättämään loukkaantumisen johdosta väliin myös lauantain Valioliigan ottelun Newcastlea vastaan.

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho oli pelaajan loukkaantumisesta jo valmiiksi tuohtunut. Nyt portugalilainen on paljastanut Jonesin pelanneet kuuden puudutuspiikin voimin Saksaa vastaan pelattavan harjoitusmaaottelun. Tilanne ei Mourinhoa todellakaan naurattanut.

”17 vuoden aikana managerina en ole koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa pelaaja pelaa harjoitusottelun puudutuspiikin voimalla.” Mourinho kertoo.

”En ole enkeli. Olen itsekin laittanut pelaajia kentälle puudutuspiikin voimalla virallisissa otteluissa, jotka ovat olleet ratkaisevia. Mutta kuuden puudutuspiikin antaminen ystävyysottelua varten on ennenkuulumatonta.”

Mourinhon mukaan Jones sai päivällä ennen ottelua puudutuspiikin, mutta lämmittelyssä pelaaja ei tuntenut tilannetta hyväksi. Mourinho kertoo, että lämmittelyn ja itse ottelun välissä pelaaja sai vielä viisi puudutuspiikkiä lisää.

Mourinho on raivoissaan siitä, miten Englannin maajoukkueessa hoidettiin Jonesin tilanne. Mourinho ei kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan keskustellut asiasta Englannin jalkapalloliiton eikä Englannin managerin Gareth Southgaten kanssa. Jalkapalloliitto ei ole toistaiseksi kommentoinut väitettä millään tavalla.

Mourinho tunnetaan managerina, joka löytää valittamisen aihetta aivan kaikesta. Mikäli nämä tiedot pitävät paikkaansa, on hänellä kuitenkin tällä kertaa oikeus olla todella vihainen. Puudutuspiikin avulla pelaaminen on aina riski pelaajan terveydelle ja mikäli pelaaja olisi saanut peräti kuusi puudutuspiikkiä harjoitusmaaottelua varten, se kuulostaa todella käsittämättömältä toiminnalta.