Advertisement

Jonny siirtyy Wolvesiin pysyvästi

Alkukauden Atletico Madridista Wolverhampton Wanderersissa lainalla ollut laitapuolustaja Jonny Castro Otto siirtyy Wolvesiin pysyvästi. Wolves on maksanut 24-vuotiaasta Jonnystä Atletico Madridille 18 miljoonaa puntaa. Jonny kirjoitti seuran kanssa kesään 2023 asti kestävän sopimuksen. Wolves tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Jonnyn aika Atletico Madridissa jäi jopa harvinaisen lyhyeksi. Hän siirtyi seuraan kasvattajaseurastaan Celta Vigosta viime kesänä, mutta hänet lainattiin välittömästi Wolvesiin. Atleticossa hän ei siis ehtinyt pelaamaan yhtään ottelua.

Wolvesissa Jonny on ollut kuitenkin tärkeä osa avauskokoonpanoa. Hän on ollut Valioliigassa avauksessa 20 ottelussa. Väliin on jäänyt ainoastaan neljä ottelua, nekin polvivamman vuoksi. Jonny on onnistunut tekemään yhden maalin ja syöttämään toisen.

”Keskustelut ovat olleet käynnissä jo hetken, mutta kaikki tapahtui hyvin nopeasti”, Jonny kertoi seuran verkkosivuilla. ”Seurat pääsivät sopimukseen ja kysyivät, mitä mieltä minä olen. Ensimmäisestä hetkestä lähtien olisin sanonut kyllä, koska totuus on, että olen hyvin onnellinen täällä. Pidän todella tästä sarjasta sekä Wolverhamptonista. Täällä minua kohdellaan erittäin hyvin, henkilökunta, joukkuetoverit ja kannattajat ovat kaikki loistavia. Tämä on suuri seura ja olen todellakin hyvin onnellinen täällä.”

Wolvesin Jonnysta maksama siirtosumma on yhtä suuri kuin seuran aiempi siirtoennätys. Kesällä Wolves maksoi Middlesbroughille laitahyökkääjä Adama Traoresta saman 18 miljoonaa puntaa.