Advertisement

Jordan Henderson ylistää Liverpoolin tähtäimessä olevaa Jadon Sanchoa – uskoo nuorukaisen saavuttavan urallaan paljon

Yksi kesän siirtoikkunan kuumimmista nimistä on Borussia Dortmundissa palloileva englantilaislaituri Jadon Sancho. Sanchon perässä on tiettävästi eurooppalaisista huippujoukkueista ainakin Real Madrid, Barcelona sekä Bayern München. Valioliigajoukkueiden osalta Manchester Unitedin on kerrottu pitävän laituria kesän ykköstavoitteenaan, mutta uusimpien tietojen mukaan Liverpool on pelaajan todennäköisin tuleva seura, jos siirto Valioliiganviheriöille on tapahtumassa kesän aikana.

Liverpool-kapteeni Jordan Henderson antoikin omat kehunsa ja neuvonsa Rio Ferdinandin Locker Room Youtube-ohjelmassa siirtomyllyn keskellä olevalle nuorukaiselle. Hendersonin mukaan Sanchon ominaisuudet niin taitojensa kuin henkisen puolensa osalta ovat erinomaiset tulevaisuuden kannalta, mutta siirtospekulaatiot eivät saa sekoittaa hänen päätänsä liikaa, jotta kehitys jatkuu tasaisena.

”Monet ihmiset ovat antaneet kommenttinsa Sanchosta, mutta hän on huippupelaaja, erityinen sellainen. Harjoituksissa huokuu, että hänessä on jotain erityistä. Hän on terävä ja ohittaa puolustajia helponoloisesti. Hän omaa kuitenkin sen lisäksi erinomaisen pään: Hän rakastaa jalkapalloa, hän haluaa kehittyä, kuunnella ja oppia aina lisää.”


“Joten jos hän vain jatkaa samalla radalla, hän tulee saavuttamaan paljon. Hänen täytyy vain jatkaa työntekoa, jatkaa muiden ympärillä olevien ihmisten kuuntelemista ja oikeastaan tehdä kaikki samalla tavalla kuin tälläkin hetkellä. Hän on ollut aivan uskomaton Bundesliigassa ja maajoukkueessa.”