Advertisement

Jorginho Juventuksen tähtäimessä – italialaisseura nimesi kolme pelaajaa mahdolliseen vaihtokauppaan Chelsean kanssa

Juventus on ilmaissut kiinnostuksensa Chelsea-keskikenttä Jorginhoa kohtaan. Juventuksen peräsimessä operoiva Mauricio Sarri haluaa tuoda luottopelaajansa italialaisseuraan tulevaksi kaudeksi, kun huhut Miralem Pjanicin lähdöstä ovat voimistuneet. Juventus olisi kolmas perättäinen seura, johon Sarri hankkisi italialaiskeskikentän pyörittämään joukkueensa peliä. Jorginho siirtyi Sarrin perässä Chelseaan kaksi kautta sitten Napolista, jossa parivaljakko aloitti yhteisen taipaleensa.

Jorginho ei ensimmäisellä Valioliigakaudellaan säväyttänyt, mutta kuluneella kaudella Lampardin alaisuudessa peli on kulkenut varsin mallikkaasti. Jorginho on esiintynyt kuluneella kaudella Valioliigassa 26:ssa ottelussa tehoin 4+2, mutta pelaajan suurimmat avut ovat pelinrakentelussa. Koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset hankaluudet pakottavat kuitenkin seurat hieman erilaiseen lähestymiseen siirtomarkkinoilla ja yksi tulevan siirtoikkunan trendeistä tullee olemaan pelaajavaihdot seurojen välillä.

Juventus onkin nimennyt kolme pelimiestä, joita he ovat valmiita tarjoamaan vaihdossa Jorginhoon. Median mukaan nämä pelaajat ovat Douglas Costa, Federico Bernardeschi sekä Adrien Rabiot. Costa ja Bernardeschi voisivat olla erinomaisia vaihtonappuloita Chelsealla, kun kokeneet laiturit Pedro sekä Willian ovat todennäköisesti poistumassa lontoolaisseurasta kauden päätteeksi. Rabiot taasen olisi suora korvaaja Jorginhon jättämälle aukolle keskikentällä.

Vaihtokaupat kyseisten pelaajien kesken eivät olisi Transfermarkt-sivuston määrittelemien markkina-arvojen kannalta kuitenkaan yhtenevät, joten torinolaisseuran tulisi luultavasti pulittaa vaihtokaupan päälle jonkinlainen siirtokorvaus. Jorginhon markkina-arvo Transfermarkt-sivuston mukaan on 52 miljoonaa euroa, kun vastaavasti kaikkien kolmen tarjotun Juventus-pelaajan markkina-arvot ovat 25-30 miljoonan euron välissä.