Advertisement

Jorginho uskoo tuovansa Valioliigaan hieman erilaisuutta – “Tyyliäni on sellainen, jota ei ole Englannissa aiemmin nähty”

Napolista Valiolligassa pelaavaan Chelseaan siirtynyt italialainen Jorginho uskoo tuovansa liigaan jotain erilaista. Keskikenttäpelaaja oli vahvasti matkalla Manchester Cityyn, mutta Maurizio Sarrin siirto Chelsean manageriksi sai pelaajan tekemään täyskäännöksen suunnitelmiensa suhteen.

“Nykyään kaikki katsovat Valioliigaa, joten minäkin olen katsonut sitä omalla ajallani. Se on fantastinen sarja. Mielestäni se on maailman paras sarja”, Jorginho kertoi Chelsean internet-sivuilla.

“Ehkä pelityylini on sellainen, jota ei ole Englannissa aiemmin nähty. Toivon sen sopivan hyvin tänne ja tulen ehdottomasti tekemään kaikkeni sen eteen.”


“Tykkään pelata oman rangaistusalueemme ulkopuolella ja olla pelaaja, joka saa palloa ja organisoi peliä.”

“Pienestä lähtien olen pitänyt haasteista ja tämä on suuri haaste niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti.”

Jorginho maksoi Chelsealle noin 57 miljoonaa puntaa. Italialaisen sopimus lontoolaisseuran kanssa on viiden vuoden mittainen. Napolista siirtynyt manageri Sarri saa myös Jorginholta paljon kehuja.

“Hän tekee mahtavaa työtä. Hän on tilanteen tasalla kaikessa, mitä tekee kentällä.”

“Kun viikonlopun peli tulee, tiedät tarkalleen, kuinka jokaisessa tilanteessa tulee toimia hyökkäyksellisesti ja puolustuksellisesti. Se auttaa pelaajia todella paljon keskittymään omaan työhönsä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom