Advertisement

Jose Mourinho ärähti omien fanien kritiikistä Lukakua kohtaan – “ovatko he oikeasti meidän faneja?”

Manchester Unitedin kesän megahankinta, belgialainen Romelu Lukaku oli alkukaudella pysäyttämättömässä vireessä. Evertonista ManUun siirtynyt belgialaisjärkäle on tehnyt alkukaudella seitsemän maalia, jolla mies on Valioliigan maalipörssin jaetulla kakkostilalla.

Viime kierroksilla tahti on kuitenkin hyytynyt, kun vastaan on tullut kovempia joukkueita. Maalittomat pelit niin Liverpoolia, kuin Tottenhamia vastaan onkin herättänyt epäilyjä siitä, onko belgialainen sittenkään se pelaaja, joka pystyy tekemään maaleja myös näissä isoissa otteluissa.

Negatiiviset kommentit miestä kohtaan ovat joka tapauksessa lisääntyneet ja Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ärähtikin asiasta joukkueen omalla tv-kanavalla.


– Vaadin kannattajilta selitystä siitä, miksi he eivät kannusta ja tue Romelua. Lukaku antaa kaikkensa kentällä, eikä ole reilua, jos maalinteossa onnistuminen tai epäonnistuminen ratkaisee kaiken, Mourinho totesi pettyneenä MUTV:lle.

– Olen Lukakun peliesityksiin erittäin tyytyväinen. Kannattajien toimintaan Lukakua kohtaan puolestaan olen pettynyt, portugalilaismanageri jatkoi.

Mourinho ilmaisi pettymystään jo heti lauantain loppuvihellyksen jälkeen, kun hän nosti sormensa suunsa eteen hiljentääkseen kriitikkoja.

– En todellakaan ymmärrä näitä kannattajien reaktioita. Ovatko ne fanit oikeasti punaisten paholaisten kannattajia.  Joskus en ole aivan varma, sillä mielestäni Lukaku ja Anthony Martial pelaavat todella hyvin yhdessä.

https://twitter.com/Troll__Footbal/status/924286662116507648

Romelu Lukakun tehottomuus viime aikoina johtuu pääasiassa siitä, että Lukakulle ei ole saatu pelattua palloa maalipaikoille. Lukakun hyvän ystävän, Paul Pogban paluu pelikentille lähenee, ja ranskalainen on juuri se mies ketä osaa ruokkia belgialaista oikeanlaisilla palloilla. Kolmen pelin maalittomasta putkesta ei United-kannattajien kannata vielä huolestua, sillä maaleja on luvassa roppakaupalla, kunhan Pogba palaa pelikentille…

Romelu Lukaku odottaa jo kuumeisesti Paul Pogban paluuta. Kuva: alloverpress.fi