Advertisement

Jose Mourinho nimesi joukkueet, jotka taistelevat Valioliigassa TOP-4 -sijoituksesta – ilmassa katkeruutta ex-seuraa kohtaan

Kuva: TT, Darren Staples

Valioliigakauden 2019-20 viimeinen kolmannes potkaistaan käyntiin viikonloppuna. Mestaruustaistelu on käytännössä jo ohi, joten loppukauden suurin mielenkiinto keskittyy siihen, ketkä yltävät europeleihin ja ketkä putoavat.

Tottenhamin manageriksi marraskuussa palkatulla Jose Mourinholla on oma näkemyksensä siitä, ketkä taistelevat loppukauden aikana neljän parhaan joukkoon pääsystä. Portugalilaisluotsi nostaa esille mm. yllättäjäjoukkue Sheffield Unitedin sekä Wolvesin, mutta jätti kokonaan nimeämättä ex-seuransa Manchester Unitedin, jonka peräsimestä hän sai potkut joulukuussa 2018.


“Wolves ja Sheffield United taistelevat neljän joukkoon pääsystä”, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

“Eikä pelkästään sarjataulukon sijoituksen perusteella, vaan voiman laadun takia.”

“Wolves osti tärkeän pelaajan [Daniel Podence] yrittääkseen parantaa tilannettaan. Sheffield United osti tärkeän pelaajan [Sander Berge] ja rikkoivat siirtosummaennätyksensä yrittääkseen parantaa joukkuettaan.”

“Joten kyse ei ole vain Tottenhamista, Arsenalista, Chelseasta ja Evertonista. TOP-4 -taisto ei ole pelkästään meidän välinen. Nämä kaksi fantastista seuraa ovat myös mukana taistossa.”