Advertisement

Jose Mourinho paljasti Tottenhamin siirtoaikeet – komppasi Jurgen Kloppin oligarkki-puheita: “Emme ole sellainen seura…”

Tottenhamin päävalmentaja Jose Mourinho on paljastanut pohjoislontoolaisseuran “työskentelevän kovasti” hyökkääjähankinnan eteen.

Harry Kane on toistaiseksi joukkueen ainut “puhdasverinen” kärkipelaaja, jota tosin Heung-Min Son on tuurannut menestyksekkäästi viime vuosina englantilaishyökkääjän ollessa loukkaantuneena.

Mourinho kuitenkin sanoo tarvitsevansa uuden hyökkääjän, ja portugalilainen on varma siitä, että seura täyttää hänen vaatimuksensa siirtoikkunan aikana.


“Haluan hyökkääjän. Haluan myös tehdä selväksi sen, että seura tietää minun tarvitsevan uuden hyökkääjän, ja he myös haluavat hankkia uuden hyökkääjän”, Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Uskon, että saamme hyökkääjän, uskon todella niin.”

“Eräänä päivänä Jurgen Klopp sanoi, että Liverpool ei ole oligarkkien seura eikä kuulu millekkään maalle. Olemme samanlaisia, joten emme ole sellainen seura, joka voi mennä siirtomarkkinoille ja käyttää omaisuuksia pelaajiin.”

“Mutta me kaikki teemme kovasti töitä, jotta saisimme yhden hyökkääjän joukkueeseen. Pyrimme löytämään ratkaisun, joka tekee meistä kaikista onnellisia.”

Tottenhamin valioliigakausi käynnistyy sunnuntaina, kun joukkue saa kotikentälleen vieraaksi Evertonin.