Advertisement

Jose Mourinho: ”Tappio Mestarien liigan finaalissa olisi kova paikka Kloppille”

Chelsean ja Manchester Unitedin entinen manageri Jose Mourinho uskoo, että mikäli Liverpool ei voita Mestarien liigan finaalia, se olisi kova paikka Jürgen Kloppille. Liverpool kohtaa finaalissa Pohjois-Lontoolaisen Tottenhamin lauantaina 1. kesäkuuta Wanda Metropolitanolla Madridissa. Klopp on nyt kolmatta kertaa mukana Mestarien liigan finaalissa ja kahdesta aiemmasta saksalainen on poistunut tappio niskassaan.

”Mikäli Jurgen voittaa, se on hänelle uskomaton saavutus”, Mourinho kertoi Sky Sports Newsille. 

”Mikäli Jurgen ei voita.. tiedättehän.. hävitä kolme Mestarien liigan finaalia.. huh. Se olisi todella, todella raskasta.”


”Hän on kuitenkin todella positiivinen henkilö. Olen varma, että hän ajattelee vain voittoa.”

”Managerina on oleellista ymmärtää, että Mestarien liigan finaalin pelaamisessa on aina mukana se negatiivinen puoli, että yksi joukkue tulee häviämään ja yksi manageri tulee häviämään.”

Liverpool pelasi erinomaisen kauden Valioliigassa, mutta mestaruus jäi lopulta yhden pisteen päähän vaikka joukkue sai peräti 97 pistettä. Mestarien liigan finaalin voitto on hyvin tärkeää niin seuralle, kuin Kloppille. Tottenham taistelee puolestaan ensimmäisestä pokaalistaan käytännössä ikinä. Varmaa on, että finaalissa tullaan näkemään kaksi hyvin nälkäistä englantilaisjoukkuetta.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom