Advertisement

Jose Mourinho tekemässä kaappauksen paikallisvastustajan riveistä

Chelsean laitahyökkääjä Willian on kertonut haluavansa jatkaa pelaajauraansa Valioliigassa myös ensi kaudella.

31-vuotiaan brassihyökkääjän nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy kesällä, eikä jatkosopimuksesta olla ainakaan vielä päästy sopuun. Willian haluaa tiettävästi peräti kolmen vuoden jatkosopimuksen, kun taas Chelsea on valmis tarjoamaan vain vuoden jatkoa. Tämän vuoksi jatkosopimusneuvottelut ovat ajautuneet umpikujaan.

Willian kertoi ESPN Brazilin haastattelussa tällä viikolla, että hän haluaa pysyä Englannissa, tapahtui se sitten Chelsean kanssa tai ei.

”Haluan pysyä Valioliigassa, mutta en sulje pois pelaamista muissa liigoissa”, Willian sanoi.

”Aion pelata kauden loppuun ja sitten näemme mitä tapahtuu.”

Mikäli Chelsea ei uusi Willianin sopimusta, on brassipelaajan uusi seura todennäköisimmin Tottenham. Pohjoislontoolaisseura oli Willianin perässä jo seitsemän vuotta sitten, ennen kuin hän lopulta siirtyi Chelseaan, nykyisen Spurs-luotsi Jose Mourinhon alaisuuteen.

Mourinhosta ja Willianista tuli yhteisten Chelsea-vuosien aikana hyviä ystäviä, ja portugalilaisluotsi yritti hankkia brassipelaajaa myös Manchester Unitediin toimiessaan joukkueen managerina. Willian on itse aiemmin kertonut, että hän pitää Mourinhosta paljon niin valmentajana kuin ihmisenä.