Advertisement

Jose Mourinho tyrmää väitteet levottomuuksista joukkueen sisällä – ”Se on silti vale”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho tyrmää huhut, joiden mukaan joukkueen sisällä olisi jonkin asteista eripuraa ja levottomuutta. Huhut ovat lähteneet liikkeelle managerin omista kommenteista, joiden mukaan hän ei ole tyytyväinen nykyiseen joukkueeseensa eikä siihen, miten joukkueen harjoituskausi meni.

”Minulla on pelaajani, minä pidän pelaajistani ja pidän pelaajieni kanssa työskentelemisestä”, portugalilainen kertoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

”Yksi vale 1000 kertaa toistettuna on yhä vale, mutta ihmiset vastaanottavat sen totena, vaikka se on silti vale.”

”Joten, kun toistat 1000 kertaa, että välini pelaajiini eivät olisi hyvät, se on vale toistettuna 1000 kertaa. Siitä huolimatta se on yhä vale.”

”Jälleen asian vastaanotto ihmisissä voi olla hyvin erilainen. Minä pidän pelaajistani ja joukkueestani. Nautin viime kaudesta ja taistelusta siitä sijoituksesta, jolle sijoituimme. Samalla saimme parhaan sijoituksen viiteen tai kuuteen vuoteen.”

”Tulen nauttimaan tästä kaudesta.”

Mourinhon Manchester United avaa Valioliigakauden 2018-19 kotiottelulla Leicesteriä vastaan tänä iltana. Joukkueelta puuttuu kokoonpanosta paljon tärkeitä pelaajia, mutta Mourinhon mukaan joukkue tulee antamaan ottelussa kaikkensa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom